Vind de beste therapeut in jouw regio!

Persoonlijke zorg die effectief is

Aangesloten bij Keurmerk 'Aantoonbaar Beter'

Aantoonbaar betere zorg, door het meten van effectiviteit van jouw behandeling!

Alle therapeuten voldoen aan de criteria van het Keurmerk ‘Aantoonbaar Beter’. Deze criteria zijn gebaseerd op het inzichtelijk maken van de effectiviteit van jouw behandeling. Deze therapeuten investeren in de professionaliteit en kwaliteit van hun praktijk. Dit heeft voor jou als cliënt veel voordelen. 

Wat zijn voor jou, als cliënt, de voordelen?

Therapeutenkaart Effectiviteit

Zelf je voortgang zien

Als cliënt kun je bij deze therapeuten direct ook zelf je eigen vooruitgang zien, specifiek per klacht. De therapeut geeft jou hier inzicht in. Hierdoor kun je samen met je therapeut overleggen wat de beste vervolgstap is voor de behandeling en hier word je ook bij betrokken. Het gaat immers om jouw gezondheid.

Effectiever behandeld worden

Door het meten van de effectiviteit op klachtenniveau, kan de therapeut jou gerichter behandelen. Hierdoor is de behandeling specifieker, effectiever en zul je sneller resultaat behalen. Er kan een duidelijk behandelpad afgesproken worden, waardoor de behandeling sneller en effectiever is

therapeutenkaart-bos-pad
therapeutenkaart-kubus

Kennis en kunde worden afgestemd op jouw individuele problematiek

Jouw therapeut weet specifiek waar hij/zij jouw behandeling nog kan verbeteren. Bovendien doet hij/zij door de constante feedback gericht nieuwe kennis op. In de loop van de tijd heeft jouw therapeut daarmee nog meer kennis opgedaan als het gaat om effectief behandelen. Samen met jou lost hij/zij de puzzel van jouw vraag snel op en helpt jou verder.

Betrokken worden bij je behandeling

Bij de vermelde therapeuten zie je precies op welke klachten/problemen de behandeling effectief is. In de afbeelding, waarbij uiteraard jouw klachten anders kunnen zijn dan die in voorbeeld, zie je aan de groene pijl naar onder of de klacht afgenomen is, het oranje gelijk teken als er geen verandering heeft opgetreden en de rode pijl naar boven als de klacht verergerd is. Samen met je therapeut kunnen jullie overleggen. Zo word je direct betrokken bij je eigen behandeling. Het gaat toch immers om jou?!

Voorbeeld PBE werken
therapeutenkaart-klok

Tijdsbesparing

Doordat je voorafgaan aan je afspraak de lijst waarmee je de effectiviteit van de klachten bepaalt al kunt invullen, bespaar je tijd tijdens het consult en kan de therapeut snel met de behandeling starten. Dit zal leiden tot een sneller resultaat. Bovendien geeft het  jou als cliënt direct al tijdens de eerste afspraak goed inzicht in jouw vraag/probleem en kunnen jullie direct samen aan de slag.

Optimale bescherming van je gegevens

Alle therapeuten werken met het programma EviCare als Elektronisch Cliënten dossier. EviCare is door de onafhankelijke keuringsdienst KIWA goedgekeurd en voldoet aan de hoogst gestelde veiligheidseisen voor het opslaan van medische gegevens, vergelijkbaar met die van ziekenhuizen. Je gegevens zijn in EviCare veilig en bovendien kun je ze altijd opvragen of laten verwijderen. Het zijn jouw gegevens en ze zijn dan ook eigendom van jou. Een gerust gevoel.

therapeutenkaart-handen

Bekijk alle therapeuten met het Keurmerk "Aantoonbaar Beter'

Therapeutenkaart Logo