Vind de beste therapeut in jouw regio!

Persoonlijke zorg die effectief is

Aangesloten bij Keurmerk 'Aantoonbaar Beter'

Wij willen graag kwalitatief goede zorg leveren.
Dat is onze missie!

Therapeutenkaart.nl is een van de initiatieven die is geïnitieerd door verschillende beroepsorganisaties uit de complementaire zorg. Met elkaar willen we de kwaliteit van de complementaire zorg aantonen en hiervoor hebben we het initiatief genomen om Practice Based Evidence te gaan werken. Wij willen hiermee meer transparantie bewerkstelligen als het gaat om onze complementaire behandelingen en aantonen dat de zorg die wij geven effectief is. 

Om dit doel te bereiken hebben wij met verschillende beroepsorganisaties EviCare laten ontwikkelen. Gelukkig sluiten steeds meer beroepsorganisaties zich bij dit initiatief aan.
Met EviCare wordt de effectiviteit en de kwaliteit van onze zorg gemeten. Zo meten wij de effectiviteit op klachtenniveau maar ook op behandelingsniveau. Daarnaast meten we de status van jouw gezondheid voor en na de behandeling, meten we of er na het traject nog additionele zorg nodig was en of we met onze zorg het gebruik van eventuele medicijnen konden verminderen.

Ook vinden we jouw mening als cliënt belangrijk. Onze behandelingen zullen goed zijn, maar als jij je niet gehoord voelt, doen we het nog steeds niet goed. Onze zorg gaat tenslotte om jou. Komen de resultaten overeen met jouw verwachtingen dan hebben we het als zorgverlener goed gedaan en mogen we tevreden zijn. Jij als cliënt bepaalt of wij als zorgverlener jou de juiste zorg hebben verleend.

Iedereen die aan deze kwaliteitscriteria voldoet, ontvangt het keurmerk ‘Aantoonbaar Beter’ en kan hiermee aan zijn/haar cliënten laten zien dat ze transparant willen zijn in de kwaliteit van de geleverde zorg. Het zijn therapeuten die willen investeren in de beste kwaliteit aan zorg en jouw tevredenheid belangrijk vinden.
Kies je dus voor een therapeut die vermeld staat op Therapeutenkaart.nl, dan weet je dat je een afspraak maakt bij een therapeut die aan jou kan laten zien dat de behandeling effectief is. Een prettig gevoel!

Contact opnemen met therapeutenkaart

Wil je contact opnemen met de therapeutenkaart? Vul dan onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Contactformulier
Therapeutenkaart Logo